Cal recuperar el caràcter

Fins que els catalans no recuperem el caràcter i l'orgull de pertànyer a un col·lectiu nacional no tindrem res a fer.

Ara ja tenim un nou govern "regional", i com nosaltres ja vam advertir fa mesos; Erc,Junts i la Cup s'han posat d'acord per formalitzar la rendició oficialment, l'únic que volen aquest trident de partits col·laboracionistes és guanyar diners i abandonar Catalunya a la seva extinció nacional.

Sembla que els presos polítics s'han d'intercanviar perquè aquests tres partits segueixin guanyant diners i abandonin definitivament la llei nacional de l'octubre de 2017.

Per això cal recuperar el caràcter i l'orgull de ser catalans; nosaltres MAI renunciarem a defensar la nostra sobirania nacional.

El poble català va votar clarament SI a la independència i s'ha de defensar la llei catalana fins al final.

Ja n'hi ha prou de presos polítics!, ja n'hi ha prou de vessar sang sempre els mateixos catalans;prou de ser febles, per guanyar i ser respectat pels castellans s'ha de ser fort i no dèbil. És l'única forma que coneixen els nostres enemics, si ets dèbil et destrueixen com s'ha vist en els últims anys, per això ens hem de fer respectar!.
Nosaltres, a Renaixença, venim dels iniciadors del catalanisme i tenim l'obligació de finalitzar la seva tasca, i recuperar l'amor als valors, a la Pàtria, a la identitat, a la normalitat de ser catalans dins les nacions lliures.

No podem deixar a les noves generacions un futur d'esclavatge, de pobresa, de barbàrie..l'únic camí és fer renéixer Catalunya.

Cal mostrar valentia, intransigència, patriotisme.

 

De veritat voleu seguir confiant en els tres partits col·laboracionistes? De veritat no haurà servit de res el referèndum d'autodeterminació de 2017?, els presos polítics?, els milers de represaliats pels ocupants bàrbars espanyols? Tot això per res?, per simplement demanar un estatut regional que alguns catalans votarien fins i tot SI per la por a VOX i PP?

El què estar molt clar és que nosaltres no hem de ser els més intel·ligents de tots, però sabem d'història, coneixem molt bé l'enemic, i sabem abans d'hora els passos que seguirà.
Per això hem d'abandonar les ideologies del segle XX, (dreta i esquerra) i pensar només amb Catalunya, una nació que tenim el deure de protegir i fer-la renéixer fins a ser lliures. Cal mostrar el caràcter per defensar a ultrança la nació, i demostrar a les noves generacions que tenim la fermesa i la dignitat suficient per merèixer seguir existint com el que som i serem, CATALANS!!

Totes les nacions tenen moments històrics, i estem en aquest temps, és l'hora de no adormir-nos i treballar per Catalunya amb més coratge que mai.
Cal de veritat preparar jutges catalans, policies i militars al servei de la nació catalana, solament així serem lliures, no podem anar més de víctimes, per què això l'aprofitarà sempre l'enemic per esclafar-nos de per vida.

No ens podem anar reunint amb aquells partits que neguen la nostra existència i la nostra pròpia sobirania nacional, que fan augmentar la catalanofòbia. Amb Renaixença podem estar segurs al 100% que solament tindrem pactes amb partits i associacions que defensin els valors nacionals i respectin els resultats de l'1 d'octubre de 2017.
Cal fer la Renaixença Nacional, i confiem en el nostre poble, perquè és el mateix poble que va defensar el referèndum d'autodeterminació que vam guanyar davant la violència i el terror espanyol, és el mateix poble que hauria defensat amb sacrifici la nostra sobirania a finals d'octubre de 2017, i com confiem en vosaltres us demanem un petit pas més, que trieu els vostres companys de viatge.

Si els col·laboracionistes que es fan d'or traïnt Catalunya o els patriotes amb caràcter, que mai us fallarem, perquè nosaltres no ens movem per diners, simplement ens mou l'amor a la Pàtria, l'heroisme, el sentit d'estat davant d'aquells bàrbars que somien amb acabar amb nosaltres.
Per això us demanem que ens acompanyeu amb aquests temps històrics que estem vivint des de 2010. Prou febleses, prou anar de víctimes, ara és el moment d'alçar el braç amb les quatre barres, és el moment de trencar cadenes, és el moment de la Renaixença Nacional Catalana, si tenim orgull i caràcter guanyarem i sempre serem respectats!

Per Catalunya no defallirem mai.